YENİ

Plex Media Center 9 Download

Hiç yorum yok

Tüm Cihazlarla Uyumlu Medya Yöneticisi

Değişen kullanıcı istekleri günümüzde bilinen medya oynatıcılarının çok ötesine geçti bile. Artık hepimizin tüm Medya verilerini ( film ve video,fotoğraf,müzik,TV ) yönetecek ve farklı platformlarda sorunsuz çalışacak yazılımlara ihtiyacımız olduğunu kesin. Plex bu özelliklerin tamamına, hatta daha fazlasına sahip bir yazılım olarak tercihlerimiz arasında ön plana çıkıyor.

Öncelikle Plex Media Center Windows ve Mac PC'lerin yanında TV ve mobil cihazlarla tam uyumlu çalışabilen bir programdır. Apple'ın mobil ürünleri iPad,iPhone ve iPod Touch yanında Androidişletim sistemiyle çalışan tablet ve telefonlarla yazılım kullanılabiliyor. Kısacası Plex, platform bağımsız ve bir dünyada verilerinize her şekilde ulaşmanızı sağlıyor. LG Electronics'in Plex platformunu Netcast uyumlu HD TV ve Blue-ray cihazlarında kullanmaya başladığını da belirtiyorum. Kısacası ev sinema sistemi için Plex'in çok iyi bir araç olduğu tescillendi de diyebiliyoruz.

DOWNLOAD

Plex Media Center 9 Download Hakkında Hiç yorum yok :